Green Street 3: Never Back Down (2013)

Πρόκειται για την τρίτη ταινία η οποία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Dougie Brimson, 
τονίζοντας τη ζοφερή, βίαιη ζωή του χουλιγκανισμού. 

Παραγωγή: 2013 
Είδος Ταινίας: Δράση 
Σκηνοθέτης: James Nunn 
Ηθοποιοί: Scott Adkins, Joey Ansah, James Backhouse





TRAILER





Prisoners (2013)

Ο Κέλερ Ντόβερ αντιμετωπίζει τον χειρότερο εφιάλτη του κάθε γονιού. Η 6χρονη κόρη του και η φίλη της αγνοούνται και καθώς τα λεπτά μετατρέπονται σε ώρες, επέρχεται ο πανικός. Το μοναδικό στοιχείο είναι ένα ερειπωμένο RV, παρκαρισμένο μπροστά στον σπίτι του. Ο επικεφαλής της έρευνας, ντετέκτιβ Λόκι, συλλαμβάνει τον οδηγό, αλλά η έλλειψη στοιχείων οδηγεί στην απελευθέρωση του. Χωρίς να βλέπει φως από αλλού, ο Κέλερ αποφασίζει να πάρει το θέμα πάνω του. Μπροστά του, όμως, θα τεθεί ένα δυνατό ερώτημα: πότε ξεπερνάς τα όρια της επιδίωξης δικαιοσύνης και πότε φτάνεις στην παρανομία; 



Παραγωγή: 2013 
Είδος Ταινίας: Εγκλήματος, Δράμα, Θρίλερ 
Σκηνοθέτης: Denis Villeneuve 
Ηθοποιοί: Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis Prisoners (2013)



TRAILER




PASSWORD: tda

The Bank Job (2008)

Το 1971 μια από την μεγαλύτερες ληστείες στην ιστορία της Μεγάλης Βρετανίας έλαβε χώρα. Το γεγονός απασχόλησε για λίγες ημέρες τον τύπο και μετά αποσιωπήθηκε σαν να μην συνέβη ποτέ. Έγκλημα , διαφθορά, δράση και σεξουαλικά σκάνδαλα (άμεσα συνδεδεμένα με την βασιλική οικογένεια) συνθέτουν την ταινία που ρίχνει φως στα γεγονότα. Όπως τελικά αποδεικνύεται, σε αυτή την υπόθεση οι πιο αθώοι πολίτες ήταν οι ληστές. Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα και με την σκηνοθετική υπογραφή του βραβευμένου με Χρυσό Φοίνικα Ρότζερ Ντόναλντσον. 



Παραγωγή: 2008 
Είδος Ταινίας: Δράση 
Σκηνοθέτης: Roger Donaldson 
Ηθοποιοί: Jason Statham, Saffron Burrows, Stephen Campbell Moore, Daniel Mays


TRAILER





Blitz (2011)

Ο Τζέισον Στέιθαμ (The Bank Job, Snatch) ηγείται του καστ, ως ο σκληροτράχηλος και ασυμβίβαστος ντετέκτιβ Μπραντ. Στο πλευρό του έχει έναν μάλλον αταίριαστο συνεργάτη, τον αστυνόμο Πόρτερ Νας που ενσαρκώνει ο Πάντι Κονσιντάιν (The Bourne Ultimatum). Το καστ συμπληρώνουν ο υποψήφιος για Bafta και Tony, Έινταν Γκίλεν (The Wire) και ο υποψήφιος για Bafta, Ντέιβιντ Μόρισεϊ (Captain Corellis Mandolin, State of Play, Nowhere Boy).





Παραγωγή: 2011 
Είδος Ταινίας: Θρίλερ, Έγκλημα 
Σκηνοθέτης: Elliott Lester 
Ηθοποιοί: Jason Statham, Paddy Considine and Aidan Gillen...



TRAILER




Fast Track: No Limits (2008)

Ταχύτητα. Χαρά.ελευθερία. Κίνδυνος. Διαφυγή. Το φύλλο. Και τα χρήματα όμως τα πολύ γρήγορα χρήματά της,που γρήγορα κέρδισε και έχασε πάλι πάρα πολύ γρήγορα. Αλλά για τους τέσσερις νέους που ζουν στη Γερμανία, η ταχύτητα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Ένας τρόπος ζωής και ο μόνος τρόπος ζωής που ξέρουν για εύκολο χρήμα είναι ζωντανός. Θα πρέπει να το αποδείξουν στον εαυτό τους κάθε δευτερόλεπτο του κάθε αγώνα όχι μόνο στα αυτοκίνητά τους και όχι μόνο στους δρόμους.Μία ταινία με πάρα πολλούς αγώνες αυτοκινήτων,γρήγορων αυτοκινήτων,που διεξάγεται σε παθιασμένος οδηγούς αυτοκίνητων. 



Παραγωγή: 2008 
Είδος Ταινίας: Δράση, Εγκλήματος 
Σκηνοθέτης: Axel Sand 
Ηθοποιοί: Erin Cahill, Andrew W. Walker, Alexia Barlier



TRAILER






Combustión (2013)

Ένας πρωην οδηγος αγώνων ταχύτητας θα γνωρίσει μια κοπέλα η οποία χρησιμοποιήτε ως δόλωμα απο συμμορία ληστών για να εισβάλλουν σε σπίτια. Θα ερωτευτούν παράφορα ο ενας τον άλλο και μαζί θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν απο την αδίστακτη συμμορία. Η ταινία Combustión αποτελεί την ισπανική απάντηση στους μαχητές των δρόμων. 

Παραγωγή: 
Είδος Ταινίας: Action, Adventure 
Σκηνοθέτης: Daniel Calparsoro 
Ηθοποιοί: Álex González, Adriana Ugarte, Alberto Ammann 




TRAILER





2 Guns (2013) CAM

Ένας πράκτορας της DEA και ένας μυστικός αξιωματικός του ναυτικού που έχουν επιφορτιστεί να διερευνήσουν ο ένας τον άλλον έχουν τοποθετηθεί από την μαφία - την ίδια οργάνωση, που οι δύο άνδρες πιστεύουν ότι έχει κλέψει τα χρήματα τους.

Παραγωγή: 2013 
Είδος Ταινίας: Δράση, Κωμωδία, Εγκληματική 
Σκηνοθέτης: Baltasar Kormákur 
Ηθοποιοί: Denzel Washington, Mark Wahlberg, Paula Patton... 





TRAILER





Riddick (2013) CAM

Προδομένος από το είδος του και φεύγοντας ως νεκρός σε έναν έρημο πλανήτη, ο Ρίντικ παλεύει για την επιβίωση ενάντια στα εξωγήινα αρπακτικά, ενώ γίνεται όλο και πιο ισχυρός κι επικίνδυνος από ποτέ. Σύντομα, οι κυνηγοί επικηρυγμένων απ` όλο τον γαλαξία καταφθάνουν για τον Ρίντικ, όμως το μόνο που καταφέρνουν είναι να μετατραπούν σε πιόνια μιας προσχεδιασμένης εκδίκησης. Με τους εχθρούς του εκεί που τους θέλει, ο Ρίντικ εξαπολύει μια τρομερή επίθεση εκδίκησης πριν επιστρέψει στην πατρίδα του για να σώσει από καταστροφή τον πλανήτη Φούρια. 




Παραγωγή: 2013 
Είδος Ταινίας: Δράση, Θρίλερ, Φαντασίας 
Σκηνοθέτης: David Twohy 
Ηθοποιοί: Vin Diesel, Karl Urban, Katee SackhoffRiddick (2013)


TRAILER





Elysium (2013)

Το 2159, υπάρχουν δυο τάξεις ανθρώπων. Η Γη έχει γίνει αφιλόξενη, το περιβάλλον έχει καταστραφεί και ο πληθυσμός προσπαθεί να επιβιώσει, με μια προνομιούχο ελίτ να έχει βρει καταφύγιο στο διαστημικό σταθμό «Elysium» απολαμβάνοντας ακόμα έναν τρόπο ζωής από άλλη εποχή. Ο Ματ Ντέιμον είναι ο Μαξ. Πρώην κατάδικος κι επαναστάτης, μάχεται για την ισότητα τη στιγμή που η Τζόντι Φόστερ στον αντίποδα, είναι η κυβερνητική αξιωματούχος που αποστολή της είναι να υπερασπιστεί τα προνόμια της ανώτερης τάξης του Εlysium. Ο Κόπλεϊ είναι το εκτελεστικό της όργανο, ο επικίνδυνος μαχητής Κρούγκερ. 


Παραγωγή: 2013 
Είδος ταινίας: Δράση,Δράμα, Sci-Fi 
Σκηνοθέτης: Neill Blomkamp 
Ηθοποιοί: Matt Damon, Jodie Foster, Sharlto Copley 



TRAILER




Blood of Redemption (2013)

Ο Κουίν τα είχε όλα: δύναμη, χρήματα, έναν αδελφικό φίλο, και μια γυναίκα που τον λάτρευε. Είχε επίσης και αρκετούς εχθρούς. Μέσα σε ένα βράδυ όμως, χάνει τα πάντα. Προδομένος από κάποιον δικό του ο Κουίν, φυλακίζεται Ο αρχηγός του υποκόσμου, βρίσκεται νεκρός και ο αδελφός του, υποψιάζεται ότι ο Κουίν είναι πίσω από όλα αυτά. Όταν αυτός απελευθερώνεται από τη φυλακή προσπαθεί να ξεφύγει από τους δαίμονες του, αλλά αυτό είναι αδύνατο... 






Παραγωγή: 2013 
Είδος Ταινίας: Δράση, Εγκλήματος 
Σκηνοθέτης: Giorgio Serafini, Shawn Sourgose 
Ηθοποιοί: Dolph Lundgren, Billy Zane, Gianni Capaldi 
Blood of Redemption (2013)



TRAILER





KWDIKOS: 123

Los Bandoleros (2009)

Η ταινία είναι μικρού μήκους (διάρκειας 20:24) και αφηγείται τα συναρπαστικά γεγονότα που συνέβησαν πριν και οδήγησαν στην ληστεία του βυτιοφόρου στο Fast & Furious 1. 

Παραγωγή: 2009 
Είδος Ταινίας: Δράσης, Περιπέτειας 
Σκηνοθέτης: Vin Diesel 
Ηθοποιοί: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Sung Kang







TRAILER





Dead Silence (2007)

Από τότε που η Μέρι Σο καταδιώχθηκε και δολοφονήθηκε, η μικρή πόλη του Ρέιβενς Φέαρ στοιχειώνεται από τρομακτικούς εφιάλτες. Όταν η σύζυγος ενός ντόπιου δολοφονείται άγρια, εκείνος αποφασίζει να ανακαλύψει τι κρύβεται πίσω από τον ανατριχιαστικό θρύλο της Μέρι Σο και να διαπιστώσει γιατί λέγεται πως όταν τη δεις μπροστά σου, δεν πρέπει ποτέ να ουρλιάξεις...Μία αυθεντική, ανατριχιαστική ταινία τρόμου που καθηλώνει, με την υπογραφή των δημιουργών της επιτυχημένης σειράς ταινιών «Σε βλέπω». Τόλμησε να ανακαλύψεις το μυστικό που κρύβεται πίσω από την κατάρα!




Παραγωγή: 2007
Είδος Ταινίας: Τρόμου, Μυστηρίου, Θρίλερ
Σκηνοθέτης: James Wan
Ηθοποιοί: Ryan Kwanten, Amber Valletta and Donnie Wahlberg...



TRAILER



PASSWORD: teniesonline.ucoz.com

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (2007)

Η ταινία ακολουθεί το ταξίδι του Φάρμερ(Τζέισον Στέιθαμ)από κοινό αγρότη σε έναν ηρωικό βασιλιά. Ένας διαβολικός στρατός καταστρέφει στο πέρασμα του έναν ειδυλιακό και ήρεμο κόσμο, προσπαθεί να κατακτήσει το Ισχυρό Κάστρο Εμπ και να εξολοθρεύσει το ίδιο τον Βασιλιά. Παράλληλα με αυτήν την καταστροφή άναμεσα στον διαβολικό Γκάλιαν (Ρέι Λιότα) και του βασιλιά(Μπάρτ Ρέινολτς), ο Φάρμερ ξεκινάει να βρεί την γυναίκα του Σολάνα (Κλαίρ Φορλάνι) που την έχουν απαγάγει και παράλληλα να εκδικηθεί για τον θάνατο του γιού του, οποίος δολοφονήθηκε απο τα φρικιαστικα τέρατα Γκρούγκς.



Παραγωγή: 2007
Είδος Ταινίας: Δράση, Περιπέτεια, Δράμα
Σκηνοθέτης: Uwe Boll
Ηθοποιοί: Jason Statham, Ron Perlman and Ray Liotta...



TRAILER



TRAILER: teniesonline.ucoz.com

In the Name of the King: Two Worlds (2011)

Ένας πρώην στρατιώτης, των Ειδικών Δυνάμεων, πηγαίνει πίσω στο Μεσαίωνα για να εκπληρώσει μια αρχαία προφητεία και καταλήγει να βρίσκει λύτρωση για τις εμπειρίες του στο πεδίο της μάχης. 

Παραγωγή: 2011 
Είδος Ταινίας: Δράση, Περιπέτεια 
Σκηνοθέτης: Uwe Boll 
Ηθοποιοί: Dolph Lundgren, Lochlyn Munro, Natassia Malthe





TRAILER




Blood Diamond (2006)

Τοποθετημένη στο παρασκήνιο του εμφυλίου πολέμου και του χάους που επικρατούσε στη Σιέρα Λεόνε τη δεκαετία του `90, η ταινία αφηγείται την ιστορία του Ντάνι Άρτσερ, ενός νοτιοαφρικάνου μισθοφόρου και του Σόλομον Βάντι, ενός ψαρά από το Μέντε. Παρά την κοινή τους αφρικανική καταγωγή, οι ζωές τους είναι πολύ διαφορετικές, μέχρι τη στιγμή που τα μονοπάτια τους συναντιούνται, στην κοινή τους προσπάθεια να βρουν ένα σπάνιο, ροζ διαμάντι που θα αλλάξει για πάντα τις ζωές τους. Φυλακισμένος για λαθρεμπόριο, ο Άρτσερ μαθαίνει ότι ο Σόλομον ανακάλυψε και έκρυψε το σπάνιο πολύτιμο λίθο, τον καιρό που δούλευε στα αδαμαντορυχεία. Με τη βοήθεια μιας Αμερικανίδας δημοσιογράφου, οι δυο άντρες ξεκινούν ένα δύσκολο ταξίδι, διανύοντας περιοχές που μαστίζονται από εμφύλιες συρράξεις, ένα ταξίδι μέσα από το οποίο ο Σόλομον εύχεται να μπορέσει να σώσει την οικογένειά του και ο Άρτσερ να έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή.

Είδος Ταινίας: Περιπέτεια
Επίσημη Πρεμιέρα: 2006 (U.S.A.)
Ελληνική Πρεμιέρα: 25 Iανουαρίου 2007
Σκηνοθέτης: Edward Zwick
Σενάριο: Charles Leavitt
Ηθοποιοί: Leonardo Dicaprio, Djimon Hounsou, Jennifer Connelly, Kagiso Kuypers, Arnold Vosloo, Antony Coleman, Benu Mabhena, Anointing Lukola, David Harewood
Εικόνα: XviD, 612x250 pix, 755 Kbps, 23,976 fps
Ήχος: Αγγλικά, MP3, 112 Kbps, 2 Channels
Διάρκεια: 138' Λεπτά



TRAILER





Chaos (2005)

Ο Κουέντιν και ο Σέιν είναι δυο ντετέκτιβ του Σηάτλ που μπλέκονται σε ένα κυνήγι θανάτου, όταν καταδιώκουν τον Λόρεντζ μετά από την τελευταία του ληστεία. Μια ληστεία όμως, που δεν είναι αυτό που φαίνεται! Όσο όμως ψάχνουν πιο βαθιά στην υπόθεση, ανακαλύπτουν μυστικά και παρανομίες που εμπλέκουν υψηλόβαθμους αστυνομικούς και μια μεγάλη συνωμοσία θα τους οδηγήσει πίσω στο αρχηγείο της αστυνομίας.






Παραγωγή: 2005
Είδος Ταινίας: Δράση, Εγκλήματος, Δράμα 
Σκηνοθέτης: Tony Giglio
Ηθοποιοί: Jason Statham, Ryan Phillippe, Wesley Snipes


TRAILER




PASSWORD: teniesonline.ucoz.com

Game Of Death (2010)

Ο Μάρκους, ο σωματοφύλακας του γερουσιαστή Σμιθ, προσπαθεί να τον προστατεύσει από πληρωμένους εκτελεστές. Στόχος είναι τα 30 εκατ. δολάρια στα οποία έχει πρόσβαση ο γερουσιαστής. Αυτό που θα επακολουθήσει είναι ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό μεταξύ του Μάρκους και του εγκέφαλου αυτής της επιχείρησης, Ζάντερ. Ένα παιχνίδι θανάτου, χωρίς νόμους και κανόνες.

Παραγωγή: 2010
Είδος Ταινίας: Δράση, Περιπέτεια, Θρίλερ 
Σκηνοθέτης: Giorgio Serafini
Ηθοποιοί: Wesley Snipes, Aunjanue Ellis, Zoe Bell



TRAILER



PASSWORD: teniesonline.ucoz.com

In Time (2011)

Το μέλλον μας φέρνει σε μια κοινωνία όπου για να ελεγχθεί ο υπερπληθυσμός της γης έχει γίνει μια επέμβαση στο ανθρώπινο DNA και όλοι οι άνθρωποι σταματάνε να γερνάνε στα 25 τους. Μετά ο καθένας έχει μόνο ένα χρόνο ζωής. Εκτός αν έχει λεφτά να αγοράσει χρόνο. Το χρήμα έχει αντικατασταθεί από τη μονάδα χρόνου ζωής και ενώ οι πλούσιοι μπορούν να ζουν αιώνια – όσο μπορούν να πληρώνουν – οι φτωχοί είναι καταδικασμένοι.






Χώρα Παραγωγής : USA
Επίσημη Πρεμιέρα : 28 October 2011
Απόδοση Διαλόγων : Manolios82~SMP™
Επιμέλεια - Ενσωμάτωση : Kwstasna~SMP™Σκηνοθεσία : Andrew Niccol
Σενάριο : Andrew Niccol
Πρωταγωνιστές : Justin Timberlake, Amanda Seyfried and Cillian Murphy
Διάρκια:109 min
Είδος:Action | Sci-Fi | Thriller





TRAILER




The Heat (2013)

Η νευρική και επί των τύπων πράκτορας του FBI Σάρα Άσμπερν είναι γνωστή στο σώμα για τη μεθοδικότητα της, τη λατρεία της επί της τελειότητας, αλλά και την αλαζονεία της. Από την άλλη, η Σάνον Μάλινς είναι από τους καλύτερους «άντρες» του αστυνομικού τμήματος της Βοστόνης. Αρπάζει γρήγορα, δεν φοβάται τα λόγια κι έχει το ένστικτο και τα κότσια για να συλλαμβάνει τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς στους δρόμους της πόλης. Καμία από τις δύο δεν είχε ποτέ συνεργάτης, αλλά στην ουσία ούτε και φίλο. Όταν αναγκάζονται να ενώσουν δυνάμεις για να κατατροπώσουν έναν μεγαλέμπορο ναρκωτικών, γίνονται αυτό που κανείς δεν θα περίμενε: φίλες.

Είδος ταινίας: Action | Comedy
Βαθμολογία: 7.1/10 (10,435)
Σκηνοθεσία: Paul Feig
Σενάριο: Katie Dippold
Ηθοποιοί: Sandra Bullock, Melissa McCarthy, Demián Bichir, Marlon Wayans
Πρεμιέρα (US): 28/06/13
Χώρα παραγωγής: USA


TRAILER





Tales from the Dark 2 (2013)

3 ιστορίες τρόμου από το έργο της Λίλλιαν Λι.

Ιστορία 1
Από τότε που χώρισε με το αγόρι της τον Γιν Χάο Χονγκ (Γκόρντον Λαμ), η Τσιν Γι (Φάλα Τσεν) υποφέρει από αυπνία, όσα υπνωτικά και αν παίρνει, δεν μπορεί να κοιμηθεί. 
Μία μέρα, σε ένα παλαιοπωλείο, η Τσιν βρίσκει κατά λάθος ένα κεντημένο, φαρμακευτικό μαξιλάρι. 
Όταν η Τσιν κοιμάται με το μαξιλάρι, καταφέρνει να κοιμηθεί όλη νύχτα. 
Το μαξιλάρι όμως, δε της προσφέρει μόνο όνειρα γλυκα, αλλά προκαλεί και τις πιο βαθιές τις επιθυμίες.

Ιστορία 2
Ο χοντρός Κονγκ (Τσαν Γι Γινγκ) προσκαλεί μερικούς παλιούς συμμαθητές του να πάνε στο παλιό τους σχολείο και να θυμηθούν τα παλιά. 
Μόλις φτάνουν, μένουν έκπληκτοι που βρίσκουν το θείο Τσαν (Νιούτον Λάι) να ζει κρυφά όλα αυτά τα χρόνια στο σχολείο. 
Παρά τη συμβουλή του θείου Τσαν, η ομάδα επιμένει να παίξει το παιχνίδι φαντασμάτων τα μεσάνυχτα. 
Οχτώ από αυτούς μπήκαν στο παιχνίδι, αλλά πόσοι θα επιβιώσουν;

Ιστορία 3
Σε αυτή τη πόλη που οι ρυθμοί είναι γρήγοροι, ποιος είναι άνθρωπος και ποιος φάντασμα. 
Φορώντας το παλίο του κουστούμι και κρατώντας μια ξύλινη ομπρέλα, ο θείος Λαμ (Τεντι Ρόμπιν) τριγυρνάει συχνά στους δρόμους αργά τη νύχτα. 
Απόψε είναι 14 του έβδομου σεληνιακού μήνα. 
Ο θείος Λαμ φαίνεται να έχει μπελάδες μέχρι που γνωρίζει τη Τζένιφερ (Αλίζα Μο). 
Ποια είναι αυτή και τι θα συμβεί και στους δυο τους;


 Είδος ταινίας: Horror, Thriller
Σκηνοθεσία: Lawrence Ah Mon, Gordon Chan
Σενάριο: Gordon Chan, Pik Wah Lee
Ηθοποιοί: Fala Chen, Kelvin Kwan, Teddy Robin Kwan


TRAILER





Blind Detective (2013)

Ο  Τζονστον, ένας άσος αστυνομικός αναγκάζεται να πάρει πρόωρη σύνταξη, εξαιτίας ρήξης του αμφιβληστροειδούς, που θα προκαλέσει την τύφλωση του. 
Για να ζήσει πλέον, χρησιμοποιεί το μυαλό του και τις άλλες αισθήσεις του για να λύσει παλιές υποθέσεις που δεν έχουν παραγραφεί ακόμα. 
Η Χο είναι μια ευκατάστατη αστυνομικός που μπήκε στο αστυνομικό σώμα για να μπορέσει να ανακαλύψει μια παλιά της φίλη που εξαφανίστηκε όταν ήταν ακόμα στο λύκειο. 
Παρόλο που είναι πολύ ικανή αστυνομικός, δεν είναι αρκετά έμπειρη στον συλλογισμό για να λύσει μια υπόθεση. 
Ζητάει από τον Τζόνστον έναντι αμοιβής, να της μάθει πως να λύνει υποθέσεις καθώς και να την βοηθήσει να ανακαλύψει τι συνέβη στην παιδική της φίλη. 
Οι δυο τους δημιουργούν μια ιδιόμορφη ομάδα και αρχίζουν να λύνουν παλιές υποθέσεις... 

 Είδος ταινίας: Crime, Drama
Σκηνοθεσία: Johnnie To
Σενάριο: Ryker Chan, Ka-Fai Wai 
Ηθοποιοί: Andy Lau, Sammi Cheng, Yuanyuan Gao


TRAILER






Plush (2013)

Όταν χάνει τον αδελφό της και μουσικό σύντροφο από ναρκωτικά, η ανερχόμενη ροκ σταρ Χέιλι βρίσκεται σε μια κατιούσα. Το δεύτερο της άλμπουμ με το συγκρότημα Plush είναι καλλιτεχνική και κριτική αποτυχία. Μια νέα ελπίδα μπαίνει στη ζωή της με τη γνωριμία του Έντζο, του νέου κιθαρίστα του γκρουπ, που της προσφέρει νέα έμπνευση. Σύντομα, όμως, η σχέση τους ξεπερνάει τα σεξουαλικά όρια και η Χέιλι, που είναι παντρεμένη με δύο παιδιά, βυθίζεται στις απαιτήσεις του Έντζο. Όσο μαθαίνει και για το παρελθόν του, συνειδητοποιεί πως ίσως έβαλε έναν παρανοϊκό μέσα στο σπίτι της και αυτός μπορεί να αποτελεί φονική απειλή για όσους αγαπάει.


ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Catherine Hardwicke
ΣΕΝΑΡΙΟ : Catherine Hardwicke, Arty Nelson
ΗΘΟΠΟΙΟΙ : Emily Browning, Cam Gigandet, Xavier Samuel
ΕΙΔΟΣ : Thriller
ΠΡΕΜΙΕΡΑ : 15 October 2013 (USA)



TRAILER





3 Doors Of Horrors (2013)

Αν δεν σας βοήθησε ο τίτλος, αποτελεί μια γιγάντια διακωμώδηση κάθε αστυνομικής διαδικασίας που έχει γραφτεί (προσαρμογή σεναρίου από τον Charlie Brooker βασισμένο στην συγγραφή του Brois Starling).
Σε παραγωγή του Μαλαισιανού σκηνοθέτη James Lee και σε σκηνοθεσία των Leroy Low, Edmund Yeo και Ng Ken Kin, τρεις ιστορίες τρόμου διαδραματίζονται στο Hungry Ghost Festival στην Κίνα.

Είδος ταινίας: Ηοrror, Thriller
Ελληνικοι υποτιτλοι 




TRAILER





Stuck In Love (2012)

Τρία χρόνια μετά το διαζύγιό τους, ο βετεράνος συγγραφέας Μπιλ Μπόργκενς (ο υποψήφιος για Όσκαρ, Γκρεγκ Κινίαρ) εξακολουθεί να έχει εμμονή και να κατασκοπεύει την πρώην σύζυγο του, Έρικα (η βραβευμένη με Όσκαρ, Τζένιφερ Κόνελι), η οποία τον παράτησε για έναν άλλο άνδρα. Παρότι η γειτόνισσα και περιστασιακή του ερωμένη Τρίσια (Κρίστεν Μπελ, «House of Lies») προσπαθεί να τον ξαναβάλει στον κόσμο των ραντεβού, εκείνος παραμένει τυφλός στα θέλγητρα άλλων γυναικών. Την ίδια στιγμή, η ανεξάρτητη φοιτήτρια κόρη του, Σαμάνθα, (Λίλι Κόλινς, Mirror Mirror) ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του πρώτου της μυθιστορήματος, βάζοντας φρένο ακόμη και στην σκέψη της πρώτης αγάπης με τον αθεράπευτα ρομαντικό Λου (Λόγκαν Λέρμαν, «The Perks of Being a Wallflower»). Όσο για τον έφηβο γιο του, Ράστι (Νατ Γουλφ, «Peace, Love and Misunderstanding»), προσπαθεί να βρει τη φωνή του, τόσο ως συγγραφέας φαντασίας, όσο και ως ο απροσδόκητος φίλος του κοριτσιού των ονείρων του. Καθώς οι τρεις ιστορίες περιπλέκονται και κορυφώνονται κατά τη διάρκεια των διακοπών, θα φέρουν στους Μπόργκενς αναπάντεχες αποκαλύψεις σχετικά με το πώς ένα τέλος μπορεί να γίνει μια νέα αρχή. 

Είδος ταινίας: Comedy | Drama
Βαθμολογία: 7.0/10 (3,803)
Σκηνοθεσία: Josh Boone
Σενάριο: Josh Boone
Ηθοποιοί: Kristen Bell, Logan Lerman, Lily Collins, Jennifer Connelly
Πρεμιέρα (US): 01/08/13
Πρεμιέρα (GR): 01/08/13
Χώρα παραγωγής: USA 


TRAILER




The Undershepherd (2012)

Στο The Undershepherd μια ραδιοφωνική προσωπικότητα και σκηνοθέτης, ο Russ Parr ασχολείται με την Μαύρη Εκκλησία και τους ποιμένες της, που χρησιμοποιούν την εξουσία τους για προσωπικό όφελος, αντί να βοηθούν κοινότητές τους. Ο Parr δήλωσε στο American Black Film Festival του περασμένου έτους, όπου η ταινία έκανε πρεμιέρα, ότι βρήκε κάποια αντίσταση από την Μαύρη Εκκλησία, αλλά προχώρησε ούτως ή άλλως, καθώς ήθελε να πει αυτά που ήθελε. Η ταινία κέρδισε το Best Narrative Feature καλύτερου Ηθοποιού και καλύτερης Σκηνοθεσίας στο συγκεκριμένο φεστιβάλ.



Είδος ταινίας: Drama
Βαθμολογία: 7.2/10 (96)
Σκηνοθεσία: Russ Parr
Σενάριο: Russ Parr
Ηθοποιοί: Isaiah Washington, Mike Jerome Putnam, D'Kia Anderson, Phyllis Applegate
Πρεμιέρα (US): 15/10/26
Χώρα παραγωγής: USA


TRAILER





 
Copyright © 2016. Online Movies Cinema - All Rights Reserved
Template Created by ThemeXpose | Published By Gooyaabi Templates