Stick It (2006)

Η ανεξάρτητη 17χρονη Χάλεϊ Γκράχαμ μέχρι τώρα τα έχει καταφέρει καλά στο να αψηφά την εξουσία και του νόμους της…βαρύτητας! Ο πατέρας της δεν μπορεί με τίποτα να ελέγξει την έφηβη κόρη του. Δεν φοβάται τίποτα και τίποτα δεν μπορεί να την τρομάξει. Όταν εξαιτίας των "κατορθωμάτων" της καταλήγει στο δικαστήριο ανηλίκων, αποφασίζεται για αυτήν η εξής ποινή: θα πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα στην Ακαδημία Ενόργανης γυμναστικής Βίκερμαν, μία από τις καλύτερες Ακαδημίες ενόργανης γυμναστικής την οποία διευθύνει ο φημισμένος για την πειθαρχία και τη σκληρότητά του προπονητής Μπαρτ Βίκερμαν. Δυστυχώς, για την Γκράχαμ αυτό σημαίνει επιστροφή σε έναν κόσμο που γνωρίζει πολύ καλά, μιας που κάποτε υπήρξε και η ίδια πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής. Η Χάλεϊ, χωρίς λόγο, παράτησε κάποτε στη μέση ένα πρωτάθλημα, αφήνοντας ακάλυπτες τις συναθλήτριές της, εξανεμίζοντας τις δικές της ελπίδες για μία διάκριση και τσακίζοντας τη φήμη της μέσα σε ένα απόγευμα. Η ποινή αυτή τη φέρνει αντιμέτωπη με παλιούς λογαριασμούς...
Σκηνοθεσία: Jessica Bendinger
Σενάριο: Jessica Bendinger
Ηθοποιοί: Jeff Bridges, Missy Peregrym, Vanessa Lengies, Nikki SooHoo
Πρεμιέρα (GR): 10/01/07
Είδος ταινίας: Comedy | Drama


TRAILER




Footoose (2011)

Είκοσι επτά χρόνια χωρίζουν τα δύο Footloose όμως η ιδέα των επαναστατημένων εφήβων παραμένει επίκαιρη και από τα αγαπημένα θέματα του Hollywood που όταν συνδυάζεται με χορό και τραγούδι το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον.
Σκηνοθεσία: Craig Brewer
Συγγραφείς: Dean Pitchford , Craig Brewer, 
Ηθοποιοί: Kenny Wormald , Julianne Hough , Dennis Quaid











TRAILER


Password: anonimos




Savages (2012)

Δύο φίλοι, ο Τσον, ένας πρώην πεζοναύτης και ο Μπεν,ένας απόφοιτος του Μπέρκλεϋ, μοιράζονται την ίδια γυναίκα την Ο και καλλιεργούν άριστης ποιότητας μαριχουάνα. Κάποια στιγμή όμως η Ο απάγεται από ένα καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού που απαιτούν σαν λύτρα για να την απελευθερώσουν όσα χρήματα έχουν βγάλει από την μαριχουάνα τα τελευταία πέντε χρόνια. Οι δύο φίλοι ωστόσο σχεδιάζουν να δράσουν με τον δικό τους τρόπο, να πάρουν πίσω την Ο, να πάρουν εκδίκηση και στο τέλος να εξαφανιστούν.




Είδος ταινίας: Crime | Drama
Βαθμολογία: 6.7/10 (15,647)
Σκηνοθεσία: Oliver Stone
Σενάριο: Shane Salerno, Don Winslow, Oliver Stone, Don Winslow
Ηθοποιοί: Blake Lively, Taylor Kitsch, Aaron Johnson, Jana Banker
Πρεμιέρα (US): 06/07/12
Πρεμιέρα (GR): 27/09/12
Χώρα παραγωγής: USA


TRAILER





Bruce Lee, My Brother (2010)

Ως νεαρός, ο Μπρους ήταν ένας επαναστάτης που πάντα συμμετείχε σε οδομαχίες με τους φίλους του, Κονγκ και Μονόκερο. Είναι ανίκητος ως πολεμιστής του δρόμου... σαν άντρας όμως δεν είναι και τόσο σκληρός. Ερωτεύεται την Περλ, μέχρι να καταλάβει ότι με το φίλο του, τον Κονγκ, μοιράζονται το ίδιο πάθος! Ενάντια στις επιθυμίες του πατέρα του, ο Μπρους ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες, αρχίζει να εκπαιδεύεται στο Τάι-τσι και στο Κουνγκ Φου. Την παραμονή ενός τουρνουά πυγμαχίας μαθαίνει ότι ο φίλος του, Κονγκ, έχει γίνει τοξικομανής και μαζί με τον Μονόκερο προσπαθούν να τα βάλουν με εμπόρους ναρκωτικών και αστυνομικούς που τους θέλουν όλους στη φυλακή. Για να σώσει τη ζωή του γιου του, ο πατέρας τού Μπρους δεν έχει άλλη επιλογή από το να τον στείλει μακριά στο Σαν Φρανσίσκο για να συνεχίσει τις σπουδές του. Κάπου εκεί ξεκινούν να γράφονται οι πρώτες γραμμές στην ιστορία ενός θρύλου του κινηματογράφου και των πολεμικών τεχνών...
Είδος ταινίας: Biography | Drama
Σκηνοθεσία: Manfred Wong, Wai Man Yip
Σενάριο: Manfred Wong
Ηθοποιοί: Tony Leung Ka Fai, Aarif Rahman, Christy Chung, Jin Auyeung
Χώρα παραγωγής: Hong Kong | China


TRAILER




Drive (2011)


Ο Οδηγός κάνει δύο δουλειές: την μέρα εργάζεται σαν κασκαντέρ σε ταινίες και τη νύχτα οδηγεί αυτοκίνητα που συμμετέχουν σε ληστείες. Δεν έχει σημασία σε ποια από τις δυο εργασίες βρίσκεται, ο Οδηγός νιώθει άνετα μόνο πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου. Η ζωή του αλλάζει όταν γνωρίζει την Αϊρένε και τον γιό της Μπενίσιο...
Είδος ταινίας: Action | Crime
Βαθμολογία: 8.8/10 (4,275)
Σκηνοθεσία: Nicolas Winding Refn
Σενάριο: Hossein Amini, James Sallis
Ηθοποιοί: Ryan Gosling, Carey Mulligan, Bryan Cranston, Albert Brooks
Πρεμιέρα (GR): 22/09/11
Χώρα παραγωγής: USA






TRAILER



Badges of Fury (2013)

Ανεξήγητοι φόνοι που δεν έχουν κανένα κοινό μεταξύ τους, παρά μόνο το γεγονός ότι τα θύματα πεθαίνουν χαμογελώντας, φέρνουν σε αμηχανία την Αστυνομία του Χονγκ Κονγκ. Ο παράτολμος νεαρός αστυνομικός, Γουανγκ Μπου Ερ και ο βετεράνος Χουανγκ Φέι Χονγκ, αναλαμβάνουν την υπόθεση. Τα θύματα φαίνεται να είχαν σχέση με την ανερχόμενη ηθοποιό Λιου Τζιν Σουι και την μυστηριώδη ξαδέρφη της, Ντάι Γι Γι. 





Είδος ταινίας: Action | Comedy
Σκηνοθεσία: Tsz Ming Wong
Σενάριο: Tan Cheung
Ηθοποιοί: Jet Li, Zhang Wen, Shishi Liu, Michelle Chen
Χώρα παραγωγής: China


TRAILER




Blood Shot (2013)

Ένας περιβόητος τρομοκράτης της Μέσης Ανατολής ο (ΝΤΟΥΡΙΦ) ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μια μεγάλη επίθεση εναντίον των ΗΠΑ που περιλαμβάνει ισχυρά πυρηνικά εκρηκτικά στην καρδιά του Λος Άντζελες!! 
Το μόνο εμπόδιο που στέκεται στο δρόμο του είναι ένα απίθανο δίδυμο που αποτελείται από ένα μυστηριώδη βαμπίρ (Bailey Smith) και έναν απατεώνα αστυνομικό (Elliott) που ενώνουν απρόθυμα τις δυνάμεις τους για να εμποδίσουν την παρέα του από την τρομοκρατική ενέργεια πριν να είναι πολύ αργά. 




Σκηνοθεσία: Dietrich Johnston
Συγγραφέας: Dietrich Johnston
Ηθοποιοί: Brad ΝΤΟΥΡΙΦ , Lance Henriksen , Christopher Lambert 
Είδος: Action | Comedy | Horror



TRAILER




Detour (2013)

Παγιδευμένος μέσα στο αυτοκίνητό του από κατολίσθηση, ο Τζάκσον Άλντερ βρίσκεται ξαφνικά σε μια κατάσταση που δεν μπορεί να βρει διέξοδο. Χωρίς ελπίδα διάσωσης, θα πρέπει να αψηφά τις πιθανότητες; ή να παλέψει με τη Μητέρα Φύση για την επιβίωσή του;
Σκηνοθεσία: William Dickerson
Σενάριο: William Dickerson, Dwight Moody
Ηθοποιοί: Neil Hopkins, Brea Grant, John Forest
Είδος: Thriller
Πρεμιέρα: 29 March 2013 (USA)



TRAILER




The Priest's Children (2013)

Ο Fabijan είναι ένας νεαρός ιερέας που ήρθε να υπηρετήσει σε ένα μικρό νησί της Αδριατικής. 
Για να βοηθήσει όμως την αύξηση της γεννητικότητας του νησιού, έπειτα απ'την εξομολόγηση του ψιλικατζή του νησιού που ένιωθε πως σκοτώνει ανθρώπους πουλώντας προφυλακτικά, αποφάσισαν να οργανώσουν μια ομάδα που θα τρυπάει τα προφυλακτικά πριν ακόμα αυτά πουληθούν. 
Αναπόφευκτα όμως έρχονται και σε συνεργασία με τον φαρμακοποιό Marin. 
Μετά όμως απ'την εξάλειψη κάθε κινδύνου για τις συλλήψεις οι συνέπειες γίνονται όλο και πιο περίπλοκες και οι καταστάσεις τραγελαφικές...

Είδος ταινίας: Comedy, Drama
Σκηνοθεσία: Vinko Bresan
Σενάριο: Mate Matisic
Ηθοποιοί: Kresimir Mikic, Niksa Butijer, Marija Skaricic



TRAILER




Warm Bodies (2013)

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Isaac Marion, και χρηματοδοτούμενο από τη Summit Entertainment την εταιρία που βρίσκεται πίσω από το Twilight Saga, το «Warm Bodies» αφηγείται την παράξενη ιστορία ενός ζόμπι που διαφέρει από όλα τ' άλλα. Ο R (Nicholas Hoult) είναι ακόμα ζωντανός μέσα του, και όταν συναντά την Julie (Teresa Palmer) την ερωτεύεται κι αισθάνεται ότι πρέπει να την προστατέψει από τα άλλα ζόμπι. Το θέμα περιπλέκεται επειδή ο πατέρας της Julie (John Malkovich) είναι ο στρατηγός που έχει αναλάβει να εξολοθρεύσει την απειλή και η όλη ιστορία αποκτά νύξεις "Ρωμαίου και Ιουλιέτας". 



Σκηνοθεσία: Jonathan Levine
Σενάριο: Jonathan Levine, Isaac Marion
Ηθοποιοί: Teresa Palmer, Dave Franco, John Malkovich, Nicholas Hoult
Πρεμιέρα (US): 31/01/13
Πρεμιέρα (GR): 30/01/13
Είδος ταινίας: Comedy | Horror
Χώρα παραγωγής: USA



TRAILER




R.I.P.D. (2013)

Ένας αστυνομικός πεθαίνει κι αυτό γίνεται το διαβατήριο του για να μπει στο τμήμα απέθαντων αστυνόμων R.I.P.D. («αναπαύσου εν ειρήνη»). 
Μέσω από εκεί, προσπαθεί να ανακαλύψει τον άντρα που τον δολοφόνησε.  

Σκηνοθεσία: Robert Schwentke
Συγγραφείς: Phil Hay, Matt Manfredi , 
Ηθοποιοί: Jeff Bridges , Ryan Reynolds , Kevin Bacon 
Είδος:  Action | Comedy | Crime




TRAILER




Star Trek Into Darkness (2013)

Όταν το πλήρωμα του Enterprise καλείτε να γυρίσει πίσω στη βάση,ανακαλύπτουν μια ασταμάτητη τρομερή δύναμη η οποία πηγάζει από τον ίδιο τον οργανισμό τους,απειλεί τον στόλο και ότι είχε υπερασπιστεί μέχρι τώρα με την ίδια του τη ζωή αφήνοντας το κόσμο σε κατάσταση κρίσης.Ο Kirk που είναι πλέον ο κυβερνήτης του Enterprise έχει πάρει προσωπικά το ζήτημα και ξεκινάει ένα ανθρωποκυνηγητό στην εμπόλεμη ζώνη για να βρεί και να αιχμαλωτίσει τον άνθρωπο με το όπλο μαζικής καταστροφής.Καθώς το πλήρωμα συμμετέχει σε ένα παιχνίδι μεταξύ ζωής και θανάτου η φιλία τους θα δοκιμαστεί και ο Kirk θα θυσιάσει τα πάντα για τη μόνη οικογένεια που του έχει μείνει το πλήρωμα του. 

Σκηνοθεσία: J.J. Abrams
Σενάριο: Roberto Orci, Alex Kurtzman, Damon Lindelof, Gene Roddenberry
Ηθοποιοί: Benedict Cumberbatch, Alice Eve, Chris Pine, Zachary Quinto
Πρεμιέρα (US): 16/05/13
Πρεμιέρα (GR): 11/06/13
Είδος ταινίας: Action | Adventure
Χώρα παραγωγής: USA

TRAILER




The Conjuring (2013)

Οι παγκόσμιας φήμης ερευνητές Ed και Lorraine Warren καλούνται να βοηθήσουν μία οικογένεια που τρομοκρατείται από μία σκοτεινή παρουσία στο αγρόκτημά τους στο Rhode Island όπου μετακόμισαν πρόσφατα. Αντιμέτωποι με τη δαιμονική οντότητα μιας μάγισσας που απαγχονίστηκε σε αυτό το μέρος, οι Warrens έχουν να αντιμετωπίσουν την πιο τρομακτική υπόθεση που έχουν αναλάβει μέχρι τώρα.

Ο σκηνοθέτης James Wan, γνωστός για τα «Saw» και «Insidious», επιστρέφει ξανά με μια ταινία τρόμου βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. Πρωταγωνιστούν οι Patrick Wilson, Vera Farmiga, Lili Taylor, Ron Livingston, καθώς και η μικρούλα Mackenzie Foy.


Σκηνοθεσία: James Wan
Συγγραφείς: Chad Hayes , Carey Hayes
Ηθοποιοί: Vera Farmiga , Patrick Wilson , Λίλι Τέιλορ




TRAILER



Sinister (2012)

O Elisson (Ethan Hawke), συγγραφέας μυθιστορημάτων βασισμένων σε πραγματικά εγκλήματα, μετακομίζει με την οικογένειά του σε ένα σπίτι όπου οι ένοικοί του είχαν δολοφονηθεί άγρια. Ξεκινώντας την έρευνά του για το νέο του μυθιστόρημα ανακαλύπτει στη σοφίτα του σπιτιού μερικές παλιές ταινίες που βλέποντάς τις του αποκαλύπτουν μια σειρά από τρομερές δολοφονίες. Όμως έτσι βάζει στο στόχαστρο και την δική του οικογένεια από μια υπερφυσική οντότητα ενός παγανιστικού μύθου που είναι γνωστή ως Μπαγκού.




Σκηνοθεσία: Scott Derrickson
Σενάριο: C. Robert Cargill, Scott Derrickson
Ηθοποιοί: Ethan Hawke, Juliet Rylance, Fred Dalton Thompson, James Ransone


TRAILER




ONE PIECE - Ντρέικ στο κυνήγι του θησαυρού (1999-2013) Καθε Μερα και απο 5 επεισοδια Με Ελληνικούς Υπότιτλους


Στον κόσμο του One Piece έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε πολλούς πειρατές. Ο πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Luffy, ένας θαρραλέος 17χρονος που έχει βάλει στόχο στη ζωή του να βρει το μεγάλο θησαυρό "One Piece" και να γίνει Βασιλιάς των Πειρατών. Η ιστορία ξεκινά με την εκτέλεση του Gold Roger, του πρώην Βασιλιά των Πειρατών, ο οποίος προτρέπει τους πάντες να ψάξουν για το θησαυρό του. 22 χρόνια μετά το θάνατο του Roger, ακολουθούμε τον Luffy και το πλήρωμά του, καθώς σαλπάρουν για τη Grand Line κυνηγώντας ο καθένας τα όνειρά του.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
 
Copyright © 2016. Online Movies Cinema - All Rights Reserved
Template Created by ThemeXpose | Published By Gooyaabi Templates