Red Line (2013)

Το ΜΕΤΡΟ του Λος Άντζελες σταματάει απότομα, η σήραγγα καταρέει μερικώς και αρκετά άτομα τραυματίζονται. Οι επιζώντες πρεπει να βρουν τι το προκάλεσε και πρέπει να αντιμετωπίσουν το μεγαλύτερο κίνδυνο με τον οποίο σύντομα έρχονται αντιμέτωποι..

Σκηνοθεσία: Robert Kirbyson
Συγγραφείς: Robert Kirbyson , Tara Stone
Ηθοποιοί: Nicole Gale Anderson , John Billingsley , Kunal Sharma 






TRAILER





The Wolverine (2013) CAM

Βασισμένη στο διάσημο κόμικ, η ταινία The Wolverine βρίσκει αυτή τη φορά τον αιώνιο πολεμιστή και outsider Λόγκαν στην Ιαπωνία. Εκεί, τα ατσαλένια σπαθιά των Σαμουράι θα συγκρουστούν με τις λεπίδες από αδαμάντιο καθώς ο Λόγκαν θα αντιμετωπίσει μια μυστηριώδη φιγούρα από το παρελθόν του, σε μια επική μάχη που θα τον αλλάξει για πάντα.


Σκηνοθεσία: James Mangold
Σενάριο: Mark Bomback, Chris Claremont, Scott Frank, James Mangold, Christopher McQuarrie, Frank Miller
Ηθοποιοί: Hugh Jackman, Brian Tee, Will Yun Lee, Svetlana Khodchenkova
Πρεμιέρα (US): 25/07/13
Πρεμιέρα (GR): 25/07/13
Είδος ταινίας: Action | Adventure
Χώρα παραγωγής: USA



TRAILER





Pokemon Movies Collection (Μεταγλωτισμένα) 1998-2010

Κατάφερα και βρήκα 9 απο τις 12 ταινίες pokemon στα ελληνικά!!Στις παραπάνω ταινίες θα δούμε τον Ας Κέτσαμ στον κόσμο των Πόκεμον με σκοπό να γίνει ο "Αφέντης των Πόκεμον". 
Ο Ας ταξιδεύει με τους φίλους του σε διάφορα γυμναστήρια και μέρη για να κερδίσει εμβλήματα και να πιάσει καινούρια Πόκεμον.
Το ταξίδι του όμως δεν είναι εύκολο. Ο Ας πρέπει να αντιμετωπίσει την ομάδα "Πύραυλος" που με τα υποχθόνια σχέδια τους θέλουν να κλέψουν τον Πίκατσου, και όχι μόνο. 
Τα Πόκεμον είναι μια από τις λίγες ταινίες anime πού έχουν καταφέρει να αποσπάσουν τόσο μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως.
Η συνέχεια επί της οθόνης.....

Pokemon Movie 01 - Mewtwo Strikes Back <--- Εδώ
Pokemon Movie 02 - Pokemon the power of one <--- Εδώ
Pokemon Movie 03 - he Spell Of The Unknown <--- Εδώ
Pokemon Movie 04 - Celebi - Pokémon 4Ever <--- Εδώ
Pokemon Movie 05 - Ήρωες <--- Εδώ
Pokemon Movie 06 - Jirachi - Wish Maker <--- Εδώ
Pokemon Movie 08 - Lucario and the Mystery of Mew <--- Εδώ
Pokemon Movie 10 - The Rise of Darkrai <--- Εδώ
Pokemon Movie 11 - To Giratina και ο ουράνιος πολεμιστής <--- Εδώ

ONE PIECE - Ντρέικ στο κυνήγι του θησαυρού (1999-2013) Καθε Μερα και απο 5 επεισοδια Με Ελληνικούς Υπότιτλους


Στον κόσμο του One Piece έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε πολλούς πειρατές. Ο πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Luffy, ένας θαρραλέος 17χρονος που έχει βάλει στόχο στη ζωή του να βρει το μεγάλο θησαυρό "One Piece" και να γίνει Βασιλιάς των Πειρατών. Η ιστορία ξεκινά με την εκτέλεση του Gold Roger, του πρώην Βασιλιά των Πειρατών, ο οποίος προτρέπει τους πάντες να ψάξουν για το θησαυρό του. 22 χρόνια μετά το θάνατο του Roger, ακολουθούμε τον Luffy και το πλήρωμά του, καθώς σαλπάρουν για τη Grand Line κυνηγώντας ο καθένας τα όνειρά του.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

The Rambler (2013)

Αφού αφέθηκε από την φυλακή, ο γνωστός μόνο ως «περιπλανώμενος», ξεκινάει ένα μυστήριο ταξίδι ώστε να συναντήσει και πάλι τον αδερφό του. Διασχίζοντας ύπουλες διαδρομές, απέραντους αυτοκινητόδρομος και μικρές απομονωμένες πόλεις, έρχεται αντιμέτωπος μ ένα πλήθος από παράδοξα και μοχθηρά σκηνικά.






Σκηνοθεσία: Calvin Reeder
Σενάριο: Calvin Reeder
Ηθοποιοί: Dermot Mulroney, Lindsay Pulsipher, Natasha Lyonne, James Cady
Πρεμιέρα (US): 21/01/13
Είδος ταινίας: Comedy | Drama
Χώρα παραγωγής: USA



TRAILER





Welcome to the Punch (2013)

Ο Jacob Sternwood (Mark Strong) είναι ένας εγκληματίας που πλέον έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση στην παγωμένη Ισλανδία. Αναγκάζεται όμως να επιστρέψει στο Λονδίνο όταν ο γιός του συλλαμβάνεται στο αεροδρόμιο του Heathrow. Δεν θα αργήσει να καταλάβει ότι ο ντετέκτιβ Max Lewinsky (James McAvoy) είναι η σκιά του, σε μια τελευταία προσπάθεια να καταφέρει να τον συλλάβει σκοντάφτοντας όμως σε μια καλά κρυμμένη συνομωσία. Πρώτη μεγάλη σκηνοθετική (και σεναριακή) δουλειά του Βρετανού Eran Creevy που με το άγνωστο στην Ελλάδα «Shifty» είχε βραβευτεί με BAFTA καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου το 2008. 


Σκηνοθεσία: Eran Creevy
Σενάριο: Eran Creevy
Ηθοποιοί: James McAvoy, David Morrissey, Mark Strong, Andrea Riseborough
Πρεμιέρα (US): 26/03/13
Είδος ταινίας: Action | Adventure
Χώρα παραγωγής: UK | USA



TRAILER





PACIFIC RIM (2013)

Πληθώρα από παντοδύναμα τέρατα, γνωστά ως Καϊτζού, αναδύονται από τους ωκεανούς και ξεκινάει ένας απίστευτος πόλεμος που κοστίζει εκατομμύρια ζωές και καταναλώνει τους ανθρώπινους πόρους για τα επόμενα χρόνια. Για να καταπολεμηθούν τα Καϊτζού, κατασκευάζονται τεράστια ρομπότ, τα Τζίγκερς, τα οποία κατευθύνονται από δύο πιλότους που οι εγκέφαλοι τους είναι σε άμεση επικοινωνία με το κατασκεύασμα. Ακόμα, όμως, και τα Τζίγκερς φαντάζουν ανίκανα να αντισταθούν στα τέρατα. Στα πρόθυρα της ολικής ήττας, η μοναδική ελπίδα που απομένει βρίσκεται σε δύο πρόσωπα, στα οποία κανείς δεν είχε εμπιστοσύνη: έναν αποτυχημένο πρώην πιλότο και μια εκπαιδευόμενη που δεν έχει δοκιμαστεί σε δράση. Οι δυο τους θα οδηγήσουν ένα ξεπερασμένο Τζίγκερ και μαζί την ανθρωπότητα στην έσχατη ελπίδα πριν την ολική αποκάλυψη. 

ΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Guillermo del Toro
ΣΕΝΑΡΙΟ : Travis Beacham (screenplay), Guillermo del Toro
ΗΘΟΠΟΙΟΙ : Charlie Hunnam, Idris Elba, Rinko Kikuchi
ΕΙΔΟΣ : Action | Adventure | Fantasy
ΠΡΕΜΙΕΡΑ : 12 September 2013 (Greece)



TRAILER





Gallowwalkers (2012)

Το “Gallowwalkers” εξιστορεί τις περιπέτειες ενός μυστηριώδη καουμπόι, του Aman, γιο μιας καλόγριας η οποία σπάει την υπόσχεσή της με το Θεό για να σώσει το παιδί της. 
Η πράξη αυτή είχε ως συνέπεια ο γιος της να έχει μία κατάρα, αυτοί… που πεθαίνουν από τα χέρια του θα επιστρέφουν στη ζωή για να πάρουν την εκδίκησή τους. 
Αλλά όταν η γυναίκα του δολοφονείται από μία συμμορία τότε ο Aman χωρίς δεύτερη σκέψη σκοτώνει τους άνδρες που πήραν τη σύντροφό του με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένα ασταμάτητο ανθρωποκυνηγητό. 


Είδος ταινίας: Action, Fantasy, Horror, Thriller, Western
Σκηνοθεσία: Andrew Goth
Σενάριο: Andrew Goth, Joanne Reay
Ηθοποιοί: Wesley Snipes, Kevin Howarth, Riley Smith



TRAILER






Ghetto 13 (collection)

Banlieue 13 - District B 13 (2004)
Παρίσι, 2010: Πίσω από έναν τοίχο απομόνωσης, βρίσκονται οι πόλεις-γκέτο.
Εκεί δεν ισχύουν ούτε νόμοι, ούτε δικαιώματα. Κυριαρχούν οι άγριες συμμορίες και όποιος δεν πεθαίνει πρώτος απλά κερδίζει λίγο χρόνο... Ο Ντάμιεν, πετυχημένος αξιωματικός των Ειδικών Δυνάμεων της Αστυνομίας, θα αναλάβει την πιο ακραία αποστολή της καριέρας του, όταν η πιο επικίνδυνη συμμορία του Γκέτο 13 κλέβει ένα όπλο μαζικής καταστροφής. Θα χρειαστεί να διεισδύσει στο επικίνδυνο προάστιο σε συνεργασία με τον Λέιτο, έναν αντάρτη των πόλεων που γνωρίζει όσο κανείς άλλος τα κατατόπια, και οι δύο άντρες έχουν μόνο 24 ώρες για να βρουν και να καταστρέψουν το φονικό όπλο..

Σκηνοθεσία: Pierre Morel
Σενάριο: Luc Besson, Bibi Naceri
Ηθοποιοί: Cyril Raffaelli, David Belle and Tony D'Amario  


TRAILER












Banlieue 13 Ultimatum (2009)
Ο Damien και ο Leito επιστρέφουν στην Περιοχή 13 σε μια αποστολή για επίτευξη ειρήνης στον πολύπαθο τομέα που ελέγχεται από πέντε διαφορετικές συμμορίες, πριν οι μυστικές υπηρεσίες της πόλης λάβουν δραστικά μέτρα για να λύσουν το πρόβλημα.
Σκηνοθέτης: Pierre Morel
Ηθοποιοί: Cyril Raffaelli, David Belle and Tony D'Amario
Είδος Ταινίας: Δράση, Φαντασίας, Εγκλήματος 






TRAILER





Colombiana (2011)

Μια νεαρή μεγαλώνει για να γίνει ψυχρή δολοφόνος αφού είδε μπροστά στα μάτια της όταν ήταν παιδί την δολοφονία των γονιών της στη Μπογκοτά. Δουλεύει για το θείο της σαν πληρωμένη δολοφόνος μέχρι σήμερα, ξοδεύοντας τον χρόνο της στην αναζήτηση των δολοφόνων των γονιών της. Από τον σκηνοθέτη του TRANSPORTER. 

Director: Olivier Megaton 
Writers: Luc Besson (screenplay), Robert Mark Kamen (screenplay) 
Stars: Zoe Saldana, Jordi Mollà, Michael Vartan
108 min - Action | Crime | Drama - 29 September 2011 (Greece)


TRAILER




The Football Factory (2004)

Βασισμένο στο μπεστ σέλερ του Τζον Κινγκ, το Football Factory αποτελεί μία γενναία βουτιά στον αμφισβητούμενο κόσμο των χούλιγκαν, της βίας στα γήπεδα και του ακραίου ψυχισμού ενός οπαδού. 
Γυρισμένο με ύφος ντοκιμαντέρ μας βάζει στη ζωή του Τόμι Τζόνσον, ενός εικοσάχρονου o οποίος βαριέται τη ζωή του και ζει για το σαββατοκύριακο που θα πάει στο γήπεδο και θα ξεδώσει. 
Στη ζωή του πρωταγωνιστούν το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και το βίαιο πάθος για το ποδόσφαιρο.



Σκηνοθεσία: Nick Love
Σενάριο: John King, Nick Love
Πρωταγωνιστές: Danny Dyer, Frank Harper, Tamer Hassan 

TRAILER




Never Back Down (2008-2011)

Never Back Down 1 (2008)

Ο Τζέικ (Σον Φέρις) βρίσκεται σε φάση προσαρμογής στο νέο του σχολείο. Όταν μια όμορφη κοπέλα (Άμπερ Χερντ) αρχίζει να τον προσεγγίζει, αυτός ενθουσιάζεται. Ο Ράιαν από την άλλη, φίλος της κοπέλας και μέλος μια λέσχης πολεμικών τεχνών, εκφράζει τον «ενθουσιασμό» του, χαρίζοντας στον Τζέικ ένα μελανιασμένο μάτι για το καλωσόρισμα. Προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον Ράιαν, ο Τζέικ θα ζητήσει τη βοήθεια ενός δασκάλου πολεμικών τεχνών, ο οποίος θα του διδάξει πώς να παλεύει, ανοίγοντάς του το δρόμο προς την πολυπόθητη εκδίκηση.



Είδος Ταινίας: Δράσης, Δράμα, 
Πρεμιέρα DVD: 17/11/2008
Σκηνοθέτης: Jeff Wadlow
Σενάριο: Chris Hauty, Sean Faris
Ηθοποιοί: Djimon Hounsou, Sean Faris, Cam Gigandet, Amber Heard, Evan Peters, Wyatt Smith



TRAILER






Never Back Down 2: The Beatdown (2011)

Τέσσερις μαχητές από διαφορετικά υπόβαθρα, θα εκπεδευτούν μαζί, απο έναν βετεράνο των πολεμικών τεχνών για να πάρουν μέρος στο τουρνουά "MMA". Όμως θα πρέπει να αναμετρηθούν μεταξύ τους, για να αναδιχθεί ο απόλυτος μαχητής του τουρνουά.....

Σκηνοθεσία: Michael Jai White
Σενάριο: Chris Hauty
Ηθοποιοί: Stacey Asaro, Gralen Bryant Banks and Rus Blackwell
Είδος: Δράσης
Παραγωγή: 2011


TRAILER




Stranded (2013)

Τέσσερις απομονωμένοι αστροναύτες σε ένα διαστημόπλοιο, μετά από μια καταιγίδα μετεωριτών που θα δεχθούν, θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια παράξενη μεταφυσική εμπειρία η οποία θα τους οδηγήσει στο φόβο, την παράνοια και τον θάνατο...
Σκηνοθεσία: Roger Christian
Συγγραφείς: Christian Piers Betley , Roger Christian
Ηθοποιοί: Christian Slater , Brendan Fehr , Amy Matysio 






TRAILER




Lawless (2012)

Κατά τη διάρκεια της ποτοαπαγόρευσης στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στα χρόνια του κραχ, μία ανερχόμενη συμμορία δρα στην πρωτεύουσα του λαθρεμπορίου αλκοόλ: το Franklin County της Virginia. Τρία αδέρφια, ο Jack, ο Forrest και ο Howard Bondurant (Shia LaBeouf, Tom Hardy, Jason Clarke) είναι μέλη της και, με το βλέμμα στραμμένο στο Αμερικάνικο Όνειρο, τα βάζουν με το Νόμο αποτελώντας την απαρχή των μετέπειτα γκάνγκστερ των μεγάλων πόλεων. O ερχομός του αστυνόμου Rakes από το Σικάγο ανατρέπει τις καταστάσεις κι ενώ όλη η Πολιτεία υποτάσσεται στους καινούργιους και διεφθαρμένους κανονισμούς του, οι Bondurant δεν υποκύπτουν σε κανέναν.

Σκηνοθεσία: John Hillcoat
Συγγραφείς: Nick Cave , Matt Bondurant 
Ηθοποιοί: Shia LaBeouf , Tom Hardy , Jason Clarke

TRAILER




Ninja (2009)

Ορφανός από γονείς ο Casey, μεγάλωσε σε μια σχολή Ninjutsu στην Ιαπωνία. Εκεί θα διδαχτεί την θανάσιμη πολεμική τέχνη και θα γίνει ο πρώτος μαθητής! Ο Δάσκαλος του, θα του ζητήσει να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη για την προστασία του θρυλικού Yoroi Bitsu, ενός σεντουκιού που περιέχει όλα τα μυστικά της αρχαίας τέχνης, καθώς και τα όπλα της τελευταίας Koga Ninja.
Σκηνοθεσία: Isaac Florentine
Συγγραφείς: Boaz Davidson , Boaz Davidson 
Ηθοποιοί: Scott Adkins , Tsuyoshi Ihara , Mika Hijii 




TRAILER




Wanted (2008)

Ετοιμαστείτε να αποδεχτείτε ένα νέο υπερήρωα: τον 25χρονο Γουέσλι Γκίμπσον (Τζέιμς Μακ Αβόι), ένα συνηθισμένο άνθρωπο, παρατηρητή της ζωής, που γίνεται ξαφνικά μέλος μιας μυστικής κοινωνίας και μεταμορφώνεται σε σκοτεινό εκδικητή! Αρχικά, τα πάντα στη ζωή του Γουέσλι Γκίμπσον ήταν μονότονα και ο ίδιος… η προσωποποίηση της αποτυχίας. Όμως, όταν γνωρίζεται με τη σέξι και δυναμική Φοξ (Αντζελίνα Τζολί), ο Γουέσλι ανακαλύπτει την αληθινή του ταυτότητα και, έπειτα από εντατική εκπαίδευση, γίνεται μέλος μιας περίεργης, μυστικής Αδελφότητας δολοφόνων με αρχηγό το Σλόαν (Μόργκαν Φρίμαν)... Γρήγορα όμως, αποδεικνύεται πως τα μέλη της Αδελφότητας αυτής δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνονται…




Σκηνοθεσία: Timur Bekmambetov
Συγγραφείς: Michael Brandt , Derek Haas
Ηθοποιοί: James McAvoy , Morgan Freeman , Angelina Jolie


TRAILER




Ip Man The Final Fight (2013)

Ο σκηνοθέτης Herman Yau και ο ηθοποιός Anthony Wong συναντώνται στο Ip Man: The Final Fight, μια ημι-βιογραφική ταινία που είναι συνέχεια του The Legend Is Born: Ip Man και αφηγείται την ιστορία της τελευταίας μάχης του, τη περίοδο λίγο πριν το θάνατό του (ενώ η πρώτη ταινία επικεντρωνόταν στην πρώιμη ζωή του).Για να προετοιμαστεί για το ρόλο, ο Wong εκπαιδεύτηκε εκτενώς στο ‘Wing Chun’ για ένα χρόνο.Εκτός από τον Wong στο πρώτο ρόλο, στο καστ περιλαμβάνεται η Anita Yuen ως σύζυγος του Ip Man, ο Eric Tsang ως ο φίλος που έγινε αντίπαλος και ο Hung Yan-Yan, σκηνοθέτης δράσης της ταινίας και κύριος ανταγωνιστής.

Σκηνοθεσία: Herman Yau
Συγγραφέας: Erica Lee
Ηθοποιοί: Anthony Wong Chau-Sang , Gillian Chung , Ιορδανία Chan 




TRAILER





Hard to Kill (1990)

Ένας αστυνομικός εκδικείται αυτούς που δολοφόνησαν την οικογένειά του.
Σκηνοθεσία: Bruce Malmuth
Συγγραφέας: Steven McKay
Ηθοποιοί: Steven Seagal , Kelly LeBrock , William Sadler








TRAILER




The Colony (2013)

Αναγκασμένη να ζει στο υπέδαφος από την επόμενη εποχή των παγετώνων, μια ομάδα επιζώντων ενός προχωρημένου φυλάκιου πρέπει να παλέψει για τη διατήρηση της ανθρωπότητας ενάντια σε μια απειλή ακόμα πιο άγρια από τη φύση.
Σκηνοθεσία: Jeff Renfroe
Συγγραφείς: Jeff Renfroe, Svet Rouskov, 
Ηθοποιοί: Λόρενς Φίσμπερν , Kevin Zegers , Bill Paxton 






TRAILER




Beneath (2013)

Έξι μαθητές του Λυκείου γιορτάζουν την αποφοίτησή τους με μια εκδρομή σε μια λιμνη. 
Καθώς είναι αμέριμνοι στη βάρκα δέχονται επίθεση από ένα γιγάντιο ψάρι το οποίο προσπαθεί να τους βυθίσει. 
Καθώς αγωνίζονται να βγουν στην ακτή η βάρκα μπάζει νερά και πρέπει να αποφασίσουν ποιος πρέπει να θυσιαστεί για να γλιτώσουν οι υπόλοιποι, ένας αγώνας επιβίωσης, ξεκινάει.. 


Είδος ταινίας: Horror, Thriller
Σκηνοθεσία: Larry Fessenden
Σενάριο: Tony Daniel, Brian D. Smith
Ηθοποιοί: Daniel Zovatto, Bonnie Dennison, Chris Conroy



TRAILER




I'M SO EXCITED/ LOS AMANTES PASAJEROS (2013)

Οι επιβάτες της πτήσης 2549 της Peninsula Airways με προορισμό το Μεξικό βρίσκονται αντιμέτωποι με την ιδέα του θανάτου, όταν το αεροπλάνο αρχίζει να παρουσιάζει τεχνικά προβλήματα άγνωστης αιτίας. Το άκρως εξυπηρετικό πλήρωμα προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους κάνει να ξεχαστούν και να αποβάλουν το άγχος τους. Δεν έχει καμία σημασία που οι μέθοδοί τους θα αποδειχθούν ολίγον... εκκεντρικές, αρκεί που αποφεύγεται ο πανικός. Το ταξίδι αυτό θα μείνει αξέχαστο σε όλους τους επιβαίνοντες για τις απρόσμενες εξομολογήσεις που θα προκαλέσει.




Σκηνοθεσία:Pedro Almodóvar
Σενάριο: Pedro Almodóvar
Ηθοποιοί:Javier Cámara, Lola Dueñas, Cecilia Roth
Είδος: Comedy
Πρεμιέρα:21 March 2013 (Greece)
Yπότιτλοι: Eλληνικοί Ενσωματωμένοι


TRAILER




Turn Me On, Dammit! (2011)

 Η Άλμα είναι δεκαπέντε χρόνων και ζει σε μια μικρή κωμόπολη, χαμένη στα φιόρδ της Νορβηγίας. Είναι ερωτευμένη με τον Άρτουρ, τον ωραίο του σχολείου και το μόνο που θέλει, είναι να κάνει σεξ, σεξ, σεξ. Περνάει ώρες τηλεφωνώντας σε ροζ γραμμές, φέροντας τη μητέρα της σε απελπισία. Κυρίως όμως χάνεται σε ονειροπολήσεις και φαντασιώσεις, που πολλές φορές δυσκολεύεται να διαχωρίσει από την πραγματικότητα. Όταν μια συνάντηση με τον Άρτουρ καταλήγει σε παρεξήγηση, η Άλμα γίνεται ο περίγελος του σχολείου της και οι φίλες της την εγκαταλείπουν..Τι θα κάνει η Άλμα στη ζωή της;


Είδη: Κωμωδία
Σκηνοθεσία: Jannicke Systad Jacobsen
Συγγραφείς: Jannicke Systad Jacobsen, Olaug Nilssen


Ηθοποιοί: Helene Bergsholm, Malin Bjorhovde, Henriette Steenstrup, Beate Stofring


TRAILER





Only God Forgives (2013)

Ο Αμερικανός Τζούλιαν διευθύνει έναν πυγμαχικό όμιλο στην Ταϊλάνδη, ο οποίος είναι βιτρίνα της οικογενειακής επιχείρησης διανομής ναρκωτικών. 
Όταν ο αδελφός του, Μπίλι, δολοφονείται, η μητέρα του Τζούλιαν, η Τζίνα, καταφτάνει στην πόλη. 
Το μόνο που αποζητά είναι εκδίκηση και θέτει υπεύθυνο τον Τζούλιαν για να την πάρει. Οι σύνδεσμοι του Τζούλιαν με τον υπόκοσμο τον οδηγούν στον «Άγγελο Εκδίκησης», έναν συνταξιοδοτημένο αστυνόμο που γνωρίζει τα πάντα και είναι ταυτόχρονα δικαστής και τιμωρός. Η Τζίνα θέλει από τον Τζούλιαν να τον σκοτώσει, χωρίς να σκεφτεί οποιοδήποτε κόστος.
Είδος Ταινίας: Θρίλερ, Εγκλήματος, Δράμα
Σκηνοθέτης: Nicolas Winding Refn
Σενάριο: Nicolas Winding Refn
Ηθοποιοί: Ryan Gosling, Kristin Scott Thomas, Vithaya Pansringarm



TRAILER






Flying Monkeys (2013)

Μια έφηβη πιστεύει ότι η μαϊμού της είναι ένα αθώο κατοικίδιο, αλλά τελικά αποδεικνύεται ότι είναι κάτι πολύ πιο επικίνδυνο – ένα ζώο που μεταμορφώνεται και είναι ικανό να μετατρέψει μια φιλήσυχη πόλη σε κόλαση… 

ΕΙΔΟΣ : Fantasy, Horror, Sci-Fi
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Robert Grasmere
ΣΕΝΑΡΙΟ : Silvero Gouris


ΗΘΟΠΟΙΟΙ : Electra Avellan, Alvin Chon, Christopher Matthew Cook





 
Copyright © 2016. Online Movies Cinema - All Rights Reserved
Template Created by ThemeXpose | Published By Gooyaabi Templates